Недвижими имоти

Добре дошли в секция „Недвижими имоти“ в сайта на „Геострой Консулт“ ЕООД. Тук ще намерите актуална информация за покупко – продажба, наемане и отдаване под наем на апартаменти, къщи, земеделски земи, търговски и промишлени обекти в Благоевград и региона.

„Геострой Консулт” ЕООД предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при различните видове сделки с недвижими имоти.

Една от основните ни дейности е да предложим на нашите клиенти максимално актуални и коректни оферти за недвижими имоти, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки клиент, както и да помогнем с професионална консултация по отношение на законовите разпоредби и процедури в процеса на намирането на подходящ имот.

„Геострой Консулт“ ЕООД предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при различните видове сделки с недвижими имоти. Една от основните цели на дружеството е да предложи на своите клиенти актуални и коректни оферти за недвижими имоти, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки клиент, като осигури спокойствието и увереността на своите клиенти в законосъобразното, качествено и своевременно сключване на сделката:

  • продажба на апартаменти, къщи, земеделски земи, търговски и промишлени обекти в Благоевград и региона;
  • наем на недвижими имоти;
  • професионална консултация по отношение на законовите разпоредби и процедури в процеса по реализиране на сделката;
  • съдействие в преговорите и правно-техническо оформление на предварителните и окончателни договори за наем и продажба, изготвяне на проекти на нотариални актове за прехвърляне на недвижим имот;
  • консултиране и съдействие във връзка със сключването на договори за потребителски и ипотечни кредити с банкови институции;
  • осъществяване на контакт със застрахователни и банкови консултанти;