Зимата настъпи с цялата си суровост, част от строителните дейности също „замръзват“ , но ние от „Геострой консулт“ ООД сме помислили за решение на този проблем и ето с какво можем да бъдем полезни и какво предлагаме:

  • Зимни ръкавици за Вашите работници с реномирана марка и на бюджетна цена.
  • RÖFIX SA 922 X-DRY – Ускорител за пастьозни, завършващи мазилки. Добавка за силиконови и полимерни мазилки за ускоряване на процеса на свързване при влажно и студено време. Оптималните условия за обработка са при +5°C до +10°C (температура на въздуха и основата) до макс. 85 % относителна въздушна влажност.
  • Варо-циментов зидарски хоросан – M5 Хоросан за зидарии при нормални конструктивни натоварвания. Характеризира се с добра машинна обработка, с висок добив и с лесно ръчно нанасяне. Температурата на въздуха и на основата не трябва да е под +1°C.
  • RÖFIX WINTERSTAR – Лепило и шпакловка за топлоизолация. Минералнo, сивo лепило и армираща смес с подобрено втвърдяване, за работа при по-ниски температури, но без риск от замръзване, за фасадни изолационни плочи от полистирол (EPS-F). За работа в студения и влажен период при температури от +1°C до +10°C.
  • RÖFIX AG 650 FLEX S1 – Еластично лепило за плочки C2 TE S1. Еластично лепило без приплъзване, деформируемо (S1) тънкослойно. За полагане на фаянс, теракота и гранитогрес, както и естествен камък, без опасност от оцветяване. Специално за подове с термично натоварване, като напр. тераси, балкони и замазки при подово отопление. При работа температурата на околната среда и на основата не трябва да е под +5°C. С по-бързо набиране на якост.
  • RÖFIX AG 670 FLEX S1 MBM SPEZIAL – Среднослойно лепило C2 TE S1. Среднослойно лепило за полагане на керамични плочи с големи размери, за плочи с профилирана задна страна, както и за плочи от изкуствен или естествен камък Подходящо за под и стена, както и за подово отопление. С по-бързо набиране на якост.